Kundcase

Sidekick Media har haft nöjet att utveckla digitala lösningar för ett brett spektrum av kunder som sträcker sig från tech startups till stora företag. Vi lär oss om våra kunders specifika bransch för att kunna leverera en så bra och effektiv lösning som möjligt, och resultatet är en skräddarsydd digital produkt uppbyggd kring resultat som betyder mest.

SläpOnline.se

Webshop

Vi fick i uppdrag att ta fram en mobilanpassad webshop till SläpOnline.se som är generalagent för Unisinn och Koch. Slutprodukten blev en responsiv webshop som följer kundens grafiska profil samt integration till flera olika betallösningar.

Brännbollsyran

Hemsida, app, film

Brännbollsyran är Svergies största studentfestival som hade mer än 15.000 besökare 2016. Vi har levererat en mängd digitala lösningar till festivalen som t.ex. responsiv hemsida, app och filmproduktioner.

Micael Bindefeld

Hemsida

Micael Bindefeld AB är en event och PR-byrå med över 30 års erfarenhet som arbetar med att stärka varumärken genom resultatinriktade insatser. Sidekick Media fick äran att ta fram en ny mobilanpassad hemsida som skulle andas varumärket.

Ecobygg

Hemsida

Ecobygg valde oss som en leverantör för deras digitala kanaler. Ecobygg’s ambition är att göra minsta möjliga miljöpåverkan genom bland annat medvetna val av hållbara byggmaterial, planera resor för att minimera transportsträckor, minska materialspill och sopsortera avfall. Så behöver du snickare i Umeå kontakta Ecobygg.

Advokatbyrån Nywa

Hemsida

Yamaha Center

Webshop

Yamaha Center är en fullserviceanläggning för hela Yamaha:s program med försäljning av nya och begagnade fordon,reservdelar,tillbehör och verkstad. Burlin Motor Fritid ägs av Burlin Motor i Skellefteå ett familjeföretag som även driver försäljning och service av bilar i Skellefteå ,Piteå, Luleå och Umeå.

Kontaktuppgifter
Kontakta oss
Not readable? Change text. captcha txt