digital marknadsföring

Vi håller stenkoll på nya tekniker och trender inom webb och kodar med framtidens tekniker. Det är därför vi valt att specialisera oss på den prisbelönade publiceringsplattformen WordPress – världens största och mest populära CMS.

Kombinera en säljande webblösning med rörliga bilder. Film blir mer och mer populärt, en film kan användas på flera medier som t.ex. TV, Facebook, Instagram, YouTube, annonser etc.

Vad vi hjälper dig med

>    01.

Responsiv hemsida

>    04.

Webbhotell

>    02.

Webshop

>    05.

Annonsering

>    03.

Reklamfilm

>    06.

Retargeting/Remarketing

Responsiv hemsida

Vi har våra rötter i digital utveckling, men vi förstår vikten av kreativa och användarens upplevelse av webbplatser. Med hjälp av vår personals kompetens, har vi möjlighet att blanda tekniska och väl designade produkter. Vi vill inte bara bygga vackra webbplatser, vi bygga vackra webbupplevelser med omvandlings praxis i åtanke.

Responsiv
webshop

Vi designar och utvecklar webbutiker byggda i WordPress med WooCommerce. Vi hjälper dig att välja och implementera olika betalningslösningar och utbildar dig i systemet. Detta har vi gjort sedan 2013 och har erfarenhet från ett 50-tal projekt.

Reklamfilm

Även om filmerna vi gör har ett anpassat budskap och det är det primära med dem så är film också något som berör. Och vi gör film för att beröra. Vi lägger ner mycket möda och kärlek på allt det som gör en film bra… story, filmiskt manér, grafisk design, berättarröster m.m.

Kort och gott… en bra berättad story, snyggt filmad och/eller animerad kommer att ”sälja” ert budskap bättre än  någon annan typ av media

Kontakta oss

Är det dags att uppdatera era digitala kanaler? Då är vi inte längre än ett knapptryck bort!

Kontaktuppgifter
Kontakta oss
Not readable? Change text. captcha txt